Wikipedia:Administratorë/Kandidatura/Armend

Vista-file-manager.png Kjo faqe është një arkiv e diskutimeve të përfunduara. Për pasojë përmbajtja e saj nuk duhet ndryshuar më. Për të diskutuar mbi një temë të kaluar mund të përdoret faqja aktuale e diskutimeve, ku mund të bëhet një shënim që ka lidhje me titullin apo pjesën e diskutimit të këtij arkivi.

Armend

Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte   PËR

Armend (diskutim · kontribute))

  • Armendi bashke me disa anetare te tjere, ka qene shume aktiv. Sidomos tani ne nje kohe kur vandalizmi shkone i pakujdesuar, nje ndihme nga krahu i ketyre perdoresve do te ishte i mireseardhur. Ndoshta perdoruesi nuk ka experience ne çeshtjet administrative, dhe nuk ka marre pjese ne te tilla, por siç thashe na duhen forca veprimi.
Perdoruesi ka pranuar kandidimin [1]. --  eagleal  28 shtator 2009 19:50 (CEST)

Votimi

  •   PËR --  eagleal  28 shtator 2009 19:50 (CEST)
  •   PËR Planeti 28 shtator 2009 19:56 (CEST)
  •   PËR --Kurreshtja 28 shtator 2009 20:02 (CEST)
  •   PËR --Proud To Be Albanian diskuto°) 29 shtator 2009 08:09 (CEST)
  •   PËR --Λeternus 29 shtator 2009 17:45 (CEST)
    •  Y U bë: Rezultati i votimit pas te pakten 15 ditesh, 5 Per, 0 Neutral, 0 Kundra, ne nje total te 5 vetave. --  eagleal  14 tetor 2009 21:53 (CEST)

Diskutimi