Wikipedia:Administratorë/Kandidatura/Bet 0 (2)

Vista-file-manager.png Kjo faqe është një arkiv e diskutimeve të përfunduara. Për pasojë përmbajtja e saj nuk duhet ndryshuar më. Për të diskutuar mbi një temë të kaluar mund të përdoret faqja aktuale e diskutimeve, ku mund të bëhet një shënim që ka lidhje me titullin apo pjesën e diskutimit të këtij arkivi.

bet 0

Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte   PËR

Bet 0 (diskutim · kontribute))

  • E kandidoj Përdoruesi:bet_0( ka kërku njëherë ), bone pune te mirë dhe besoj se ai edhe në të ardhmen ka me bo punë t'mirë. --K.S.ystem     ??? 2006 Shkurt 4 03:45 (UTC)

Votimi