Wikipedia:Administratorë/Kandidatura/ElPipita

Vista-file-manager.png Kjo faqe është një arkiv e diskutimeve të përfunduara. Për pasojë përmbajtja e saj nuk duhet ndryshuar më. Për të diskutuar mbi një temë të kaluar mund të përdoret faqja aktuale e diskutimeve, ku mund të bëhet një shënim që ka lidhje me titullin apo pjesën e diskutimit të këtij arkivi.

ElPipita

Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte   KUNDËR

ElPipita (diskutim · kontribute)) --ElPipita 10 gusht 2010 21:20 (CEST)

Votimi

  •   KUNDËR Jam kundër për arsye se perdoruesi i kandiduar nuk i plotëson disa prej kritereve te cilat kërkohen për tu bërë administrator. Perdoruesi:ElPipita ka gjithsej rreth 160 redaktime prej 1000 që kërkohen, dhe rreth 1 muaj që është regjistruar.--Liridon 10 gusht 2010 21:37 (CEST)
  •   KUNDËR - Përdoruesi nuk e plotëson asnjë kriter. --Λeternus 11 gusht 2010 00:31 (CEST)
  •   U mohua (Denied). Për arsyet e mësipërme. Rezultati ishte (0 vota PRO), (2 vota KUNDER), (0 NEUTRAL).--Liridon 25 gusht 2010 23:14 (CEST)