Vista-file-manager.png Kjo faqe është një arkiv i diskutimeve të përfunduara. Për pasojë përmbajtja e saj nuk duhet ndryshuar më. Për të diskutuar mbi një temë të kaluar mund të përdoret faqja aktuale e diskutimeve, ku mund të bëhet një shënim që ka lidhje me titullin apo pjesën e diskutimit të këtij arkivi.

Euriditi

Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte   PËR

Euriditi (diskutim · kontribute))

  • Propozoj përdoruesin 'Euriditi', sepse është mjaft aktiv në Uikipedia, madje më aktiv se sa shumica e administruesit të tjerë në Uikipedia ne këtë kohë. Përdoruesi ka 5,258 redaktime dhe ka krijuar 541 artikuj të reja në Uikipedia. -- Tëf 24 janar 2012 21:09 (CET)

Votimi

  •   PËR -- Tëf 24 janar 2012 21:12 (CET)
  •   PËR — Per te njejtat arsye te permenduara nga Tëfcí--Olsi (diskuto) 24 janar 2012 21:16 (CET)
  •   PËR -- Bashkohem me paraflosit, eshte aktiv dhe serioz ne punen qe kryen. I uroj pune te mbare dhe suksese ne kandidaturen. Do me kesh gjithmone krah.--Arensi 26 janar 2012 19:21 (CET)
  •   PËR -- Patjeter se e meriton, e ka merituar te marre kete titull me heret.--Liridon 26 janar 2012 19:46 (CET)
  •   PËR -- IH 26 janar 2012 21:00 (CET)
  •   PËR --Λeternus 27 janar 2012 00:13 (CET)
  •   PËR Mikullovci 27 janar 2012 08:17 (CET)
  •  Y U bë: Urime (7 Per, 0 Neutral, 0 Kundër). --  eagleal  10 mars 2012 23:05 (CET)

Diskutimi

Ky votim nuk eshte vene re nga asnje admin. Tfts, duhet te japesh nje arsye per kandidimin. —  eagleal  5 shtator 2011 22:37 (CEST)

Reagimi i kandidatit të sponsorizuar

E pranoj kantidimin për administrator dhe ju falenderoj për besimin tuaj. -  Euriditi  25 janar 2012 15:37 (CET)