Wikipedia:Administratorë/Kandidatura/Fiordy

Vista-file-manager.png Kjo faqe është një arkiv e diskutimeve të përfunduara. Për pasojë përmbajtja e saj nuk duhet ndryshuar më. Për të diskutuar mbi një temë të kaluar mund të përdoret faqja aktuale e diskutimeve, ku mund të bëhet një shënim që ka lidhje me titullin apo pjesën e diskutimit të këtij arkivi.

Fiordy

Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte   KUNDËR

Fiordy (diskutim · kontribute))

  • Duke pare qe ketu ka pak administratore, deshiroj te behem une administrator dhe kontribues i rregullt ne wikipedia shqip. Fiordy 7 shtator 2009 03:27 (CEST)

Votimi

  •   PËR Fiordy 7 shtator 2009 03:27 (CEST)
  • Nuk lejohet qe i kandiduari te votoj veten. --  eagleal  17 shtator 2009 00:19 (CEST)

Diskutimi

I ke lexuar kushtet? --Λeternus 7 shtator 2009 13:23 (CEST)

Kandidatura nuk eshte e vlefshme pasi nuk perhmbush #kushtet. --  eagleal  17 shtator 2009 00:19 (CEST)