Wikipedia:Administratorë/Kandidatura/Koka11

Vista-file-manager.png Kjo faqe është një arkiv e diskutimeve të përfunduara. Për pasojë përmbajtja e saj nuk duhet ndryshuar më. Për të diskutuar mbi një temë të kaluar mund të përdoret faqja aktuale e diskutimeve, ku mund të bëhet një shënim që ka lidhje me titullin apo pjesën e diskutimit të këtij arkivi.

Koka11

Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte   KUNDËR

Koka11 (diskutim · kontribute))

 • Arsyeja për kandidim. Kandidojë Koka11 - Ka qenë anëtar prej Koka11 (Diskuto | kontribute)‏‎ (Redaktor, Kontrollues) (Krijuar më 28 Mars 2010 në 20:50) (nga redaktimi i parë),ka rreth 35000 redaktime dhe kontribute, afer 100 faqe, dhe kërkoj të mbështetet nga redaktorë të rregullt. Dhe unë për jam   PËR ...nga Rrjedha. Votimi për kandidatin duhet të pranojë kandidaturën. ...--Rrjedha 23 Shkurt 2015 09:43 (CET)

Votimi

 •   PËR RrjedhaDiskutime.--Rrjedha 23 Shkurt 2015 09:43 (CET)
 •   PËR SadsadasDiskutime.--Sadsadas, 23 Shkurt 2015 13:39 (CET)
 •   KUNDËR Pasi nuk kan kaluar ende 15 ditë e këthej votën nga ASNJANËS në KUNDËR, shkak aftësia e Përdoruesit të kandiduar dhe lidhja e pakuptimtë (ndoshta udhëhiqen nga i njëjti përderues) e tij me kandiduesin. --AMMARTIVARI DISKUTO 24 Shkurt 2015 13:56 (CET)
 •   KUNDËR, kjo kishte me qenë katastrofa më e madhe për ne. Ta keni parasyshë se votojnë propozojnë vetëm administratorët.Fjala është për përdoruaesin me dy nofka, pra është i njejti përson. Kjo ska kurfar kuptimi. Mandej redaktimet e tija janë krejt punime përsonale, aspak enciklopedike. Ju lutem para se të votoni shikoni çfar kontributi ka dhënë për Wikipedinë. ju flm për mirëkuptim.--Planeti (diskutimet) 23 Shkurt 2015 13:52 (CET)
 •   KUNDËR - Sapo kontrollova një nga artikujt më të fundit të redaktuar nga Koka11, Mbrojtja Kombëtare e Kosovës Lindore, dhe është një skandal i vërtetë - pa u ndalur tek referencat dhe vërtetësia, struktura e artikullit është një mish-mash total. Për mua mjafton kjo për të thënë jo. Koka11 ka mjaftueshëm privilegje të cilat i japin mjaft liri në redaktim dhe shtim informacioni. Kur të mësojë të përdori si duhet këto privilegje atëhere mund të marri të tjera. -- Mr. Pseudo diskuto 23 Shkurt 2015 16:39 (CET)
 •   KUNDËR - --Olsi (diskutimet) 23 Shkurt 2015 19:12 (CET)
 •   KUNDËR LerrikloDiskutime.--Lerriklo 7 mars 2015 03:29 (CET)
 •   KUNDËR -- Përdoruesi duhet të punojë shumë me strukturën e formulimit të artikullit pasi të gjithë artikujt janë formuluar keq me lidhje të ngatërruara, referenca të pa lidhura, shpesh i shkruan artikujt në vetën e parë, për sa i përket vërtetësisë së artikujve nuk di ç'të them. Visi90 (diskutimet) 21 mars 2015 11:37 (CET)

Diskutimi

--Koka11 23 Shkurt 2015 11:22 (CET) Po'.Ju Falmnderit Biser M.User:Rrjedha per besimin per kandidimin tim, kam angazhime tjera...por kam qene dhe do te jem pjese ekipit gjithperfshires ne projektin wikipedia sq-shqip dhe En-english. E pranoi kandidaturet per te ofruar edhe nje krah te Wikipedia

 • Ato jane redaktime kontrolluese nga Përdoruesi:Rrjedha, vleresimet tuaj mund te adresohen tjeter kend sepse pergjegjes per ket artikull eshte tjeter kush, pergjegjesia eventuale mbi mbi ate qe mbykqyre...
'..pergjegjesia e mirembajtjes se faqes te kuptohemi bashkpunimi me çdo perdorues edhe meBiser MehmetiUser:Rrjedha qe eshte nga ajo pjese ku trajtohet tema eshte me i afert, ... Prandaj, akuza per ti njejtesuar neve te dy, eshte fars dhe montim i juaji
Bie viktim apo ju vet prezentoheni si te tille
Mr. Pseudodiskuto = Planeti (iskutimet
Duket qartë se Koka11 dhe Rrjedha kontrollohen nga i njëjti person. Pra, ajo që thotë Planeti më sipër është e saktë. Që të dyja llogaritë bëjnë një gabim themelor, e vendosin firmën në fillim të diskutimit dhe jo në fund. Psh komenti më sipër, edhe pse i referohet kritikës time për redaktimin e artikullit Mbrojtja Kombëtare e Kosovës Lindore nuk kuptohet nga kush është lënë... Kushedi, do jetë ngatërruar...Për sa i përket artikullit, mangësitë në të janë të qarta. Për më tepër Koka11 ka një mangësi edhe më të madhe, që nuk di të shprehet shqip dhe nuk shkruan me alfabet të plotë.-- Mr. Pseudo diskuto 23 Shkurt 2015 16:57 (CET)
Mendoj se vota e mësipërme e Rrjedha-s duhet të konsiderohet e pavlefshme. Për më tepër, mbështes atë që thotë Planeti - ata që votojnë duhet më parë të bëjnë pak kontrolle dhe më tej të shprehen dhe ta arsyetojnë votën.-- Mr. Pseudo diskuto 23 Shkurt 2015 17:02 (CET)

--Koka11 23 Shkurt 2015 17:37 (CET) Verejtje Mr. Pseudo une jam me i afert me Planeti (iskutimet), anadj vota e tij eshte me e ndikuar per anshmerie ...eshte kusheri i yni, se sa me Biser Mehmetin por, siç ka qene ajo thenjia e Sokratit.. me shume e dua te verteten ky kandidim me shume ishte per te provokuar ndergjegjjet tuaja si duket nga User:rrjedha.. pershendetjet e sinqerta... vazhdoni "te perzieni ne kuzhinen e mishmashit ballkanik".

Vërejtje

--Koka11 23 Shkurt 2015 16:27 (CET) nuk di per çfarë fletë Përdoruesi:Planeti, për redaktimet si editues kontrrollues përdoruesi:Koka11 apo autorin Nijazi Ramadani, as qe ka kompetence per vleresim... por le te jete ne ndergjegjjen e tij, nese i ka mbetur..

 • Pa ofendime ju lutem, Ju duhet ta keni të kjartë se kem të bëjmë me të njejtin përson përdoruesi:Koka11 dhe autorin e shkrimeve Nijazi Ramadani, pra kjartë shihet se kem të bëjmë me promovimin e vetvetes, bile edhe me shum nofka. Vlerësojeni të nderuar Wikipedian ndërgjegjjen time.--Planeti (diskutimet) 23 Shkurt 2015 16:57 (CET)

--Rrjedha 24 Shkurt 2015 17:19 (CET) Kerkoi perjashtimin e Përdoruesi:Planeti, ne votim dhe depat per shkak te pozicionit te tij tejet armiqesor dhe skajshmerishte shprehet.... me te cilin ka 35 vjet qe Përdoruesi:Koka11 nuk flat, edhe pse jene te afert ... me nderime B.M.

Është e qartë se është i njëjjti person që i konttrollon llogaritë. Do të këshilloja që ky votim të mbyllej menjëherë. Në gjykimin tim, bazuar mbi standardet e wikipedias, Koka11 nuk i përmbush disa kritere. Nuk shkruan me alfabet të plotë. Artikujt e redaktuar nga ai lënë për të dëshriuar si nga ana e paraqitjes ashtu edhe nga ana e përmbajtjes dhe ajo shprehimore.-- Mr. Pseudo diskuto 23 Shkurt 2015 17:06 (CET)
 • --Rrjedha ~ Biser 25 Shkurt 2015 23:00 (CET) keni krijuar nje qasje te gabuar zoti ju ndihmofte! me çfare "D"dosje ...???
 • Zoti e shpërbleft themeluesin e Wkipedisë. Ju lumtë atyre që kontribojnë në pasurimin e sajë. Por, të mjerë janë ata që nuk e kan kuptuar, apo nuk e dinë se në Wikipedia asgjë nuk mund të fshihet, përveç që mund të ndrzshohet. Po e përsërisë asnjë shënim nuk fshihet. Pra, kushdo që dëshiron mund t'i sheh ndryshimet.--Planeti (diskutimet) 24 Shkurt 2015 17:52 (CET)