Wikipedia:Administratorë/Kandidatura/Leke Mjeku

Vista-file-manager.png Kjo faqe është një arkiv e diskutimeve të përfunduara. Për pasojë përmbajtja e saj nuk duhet ndryshuar më. Për të diskutuar mbi një temë të kaluar mund të përdoret faqja aktuale e diskutimeve, ku mund të bëhet një shënim që ka lidhje me titullin apo pjesën e diskutimit të këtij arkivi.

Leke Mjeku

Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte   KUNDËR (i tërhequr)

Leke Mjeku (diskutim · kontribute))

  • Pasi që Leka dhe Puntori kanë dëshmuar që dijeni e tyre në hapësiren fetare ta përdorin në interese dhe qëllime të projektit tonë d.m.th krijimin e një enciklopedie shkencore në gjuhën shqipe mendojë se këta do të jenë administratorë të vyeshëm jo vetëm për zgjedhjen e konflikteve nga kjo hapësirë por edhe më gjërë.--Hipi Zhdripi 23 gusht 2006 13:01 (UTC)

Votimi

  1.   PËR Për se po punon tipi qysh duhet, mënyra se si diskutonë osht fantazi po i ikë provokimeve.--Hipi Zhdripi 23 gusht 2006 13:01 (UTC)
  2.   PËR eshte nje perdorues i mire, voten tem e ki. --Ko.S. diskuto°) 24 gusht 2006 13:06 (UTC)
  3.   PËR Propozim pa asnje rezerve per kete redaktues shembullor. Thjesht, e meriton. Uni 4 shtator 2006 16:41 (UTC)

Reagimet e kandidateve të sponsorizuar

Reagime të anëtareve të tjerë

  • Kam bindjen se kandidati LekeMjeku, ndonese tani per tani nuk eshte plotesisht i vendosur, ai duhet dhe do te bashkohet ne grupin tone, per te krijuar keshtu nje barazpeshe ideologjike brenda grupit te administratoreve. Ky faktor domethenes do te ndikonte shume per menjanimin e konflikteve, mbarevajtjen e punes e mbi te gjitha pershpejtimin e saj. Uni 8 shtator 2006 21:51 (UTC)