Vista-file-manager.png Kjo faqe është një arkiv i diskutimeve të përfunduara. Për pasojë përmbajtja e saj nuk duhet ndryshuar më. Për të diskutuar mbi një temë të kaluar mund të përdoret faqja aktuale e diskutimeve, ku mund të bëhet një shënim që ka lidhje me titullin apo pjesën e diskutimit të këtij arkivi.

Liridon

Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte   PËR

Liridon (diskutim · kontribute))

  • E propozoi perdoruesin Liridon/Tufche per admin, eshte nje perdorues aktiv dhe i zellshem. Proud To Be Albanian diskuto°) 23 Maj 2009 04:38 (CEST)

Votimi

  •   PËR --Proud To Be Albanian diskuto°) 23 Maj 2009 04:38 (CEST)
  • NEUTRAL Neutral sepse duhet te kete njohuri te thellta te wikit. Por nga ana tjeter, po humbasim perdorues aktiv (dhe admin), vetem te lutem te kerkosh ndihme dhe te mesosh mire detyren me para. Do ndryshoj voten ne PER neqofte se do te jete nevoja. --  eagleal  20 qershor 2009 23:30 (CEST)
    •   PËR --  eagleal  25 qershor 2009 03:58 (CEST)
  •  Y U bë: --  eagleal  25 qershor 2009 03:58 (CEST)

Une personalisht jam   KUNDËR kesaj menyre fillimisht kandidatit te sonzoruar i kan kaluar 15 dit pa e votuar askush pastaj jeni vetem dy vet qe keni dhen voten per, ju personalisht Eagleal po i shkelni te drejtat administrative ketu ne wikipedia. une per kete do ti njoftoj edhe perdoruesit dhe administruesit tjer sepse sqi thot nje fjal e popullit ketu nuk mund te presh e te qepesh vete sepse ka rregulla te cilave duhet tu prmbahemi. une personalish prap po perseris jam   KUNDËR kesaj menyre arbitrare.--Niki007 29 qershor 2009 15:17 (CEST)

Diskutimi

Reagimi i kandidatit të sponsorizuar

E pranoj propozimin dhe e vlerësoj njëkohësisht për këtë ngritje që më bëhet edhe pse nuk e kam menduar ndonjëherë.--Liridon 24 Maj 2009 16:40 (CEST)