Wikipedia:Administratorë/Kandidatura/Mig

Vista-file-manager.png Kjo faqe është një arkiv e diskutimeve të përfunduara. Për pasojë përmbajtja e saj nuk duhet ndryshuar më. Për të diskutuar mbi një temë të kaluar mund të përdoret faqja aktuale e diskutimeve, ku mund të bëhet një shënim që ka lidhje me titullin apo pjesën e diskutimit të këtij arkivi.

Mig

Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte   PËR

Mig (diskutim · kontribute)) – Komenti i mëparshëm i pa firmosur ishte shtuar nga ‎Ko.S.ystem.OV@ (diskutimiredaktime) 9 qershor 2006 21:15 (UTC).

Votimi

  •   PËR Nje perdoruese e mire dhe ka ndihmua prej qe ka filluar, plus ka shkrua disa artikuj te mira, sipsh.: Shakira. --K.S. diskuto°) 9 qershor 2006 19:15 (UTC)
  •   PËR . Mig ëshntë një nga përdoruesit më të zellshëm në Wikipedian shqipe. Wikipedia është pasuruar shumë prej kur Mig ka punuar në të. Ke përkrahjen time të plotë Mig. tung --bet_0 13 Qershor 2006 11:06 (UTC)

Reagimet e kandidateve të sponsorizuar

E pranoj kandidaturën. --Mig 12 Qershor 2006 21:07 (UTC)