Wikipedia:Administratorë/Kandidatura/Mr. Pseudo

Vista-file-manager.png Kjo faqe është një arkiv e diskutimeve të përfunduara. Për pasojë përmbajtja e saj nuk duhet ndryshuar më. Për të diskutuar mbi një temë të kaluar mund të përdoret faqja aktuale e diskutimeve, ku mund të bëhet një shënim që ka lidhje me titullin apo pjesën e diskutimit të këtij arkivi.

Mr. Pseudo

Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte   PËR

Mr. Pseudo (diskutim · kontribute))

  • Ajo që më shtyn të kandidojë është fakti se ka shumë pak përdorues aktivë dhe mendoj se do të jepja një kontribut edhe më të shpejtë dhe akoma më eficient nëse do të kisha ndonjë privilegj më shumë. Deri më tash kam mbi 1600 redaktime, nga të cilat rreth 800 janë bërë në vitin e fundit, rreth 130 janë bërë në muajin e fundit - dhe me një mesatare prej pothuaj 2 redaktimesh/për ditë. Redaktimin e parë si përdorues i regjistruar e kam bërë në 6 tetor 2012. Këtu nuk llogariten redaktimet e vogla që kam bërë shpesh si i paregjistruar, dmth thjesht me IP. 1600 redaktimet i kam bërë në rreth 600 artikuj, që dmth se mesatarisht në çdo artikull jam rikthyer 3 herë. Në total kam hapur rreth 160 artikuj të rinj. Rreth 75% e aktivitetit tim është mbi artikuj. 15% tjetër është nëpër faqe diskutimi, skedash, stampash dhe kategorishë, çka jam i bidur se flet vet për maninë që kam me sistemimin dhe kategorizimin e artikujve .Burimi i të dhënave.. -- Mr. Pseudo diskuto 7 mars 2015 21:55 (CET)

Votimi

Diskutimi

Do të jem më se i kënaqur të përgjigjem nëse ndokush do të donte të më bënte ndonjë pyetje rreth projekteve dhe ideve që kam unë për të ardhmen e punës time këtu në sq.wiki.-- Mr. Pseudo diskuto 7 mars 2015 21:55 (CET)

Them se ky votim duhet mbyllur ngase kanë kaluar mbi 30 ditë (minimumi 15) nga hapja e tij.--Mr.Pseudo Ç'kemi!? 11 prill 2015 11:18 (CEST)
Mendoj se është koha me përfundu.--PLANETI DISKUTO 11 prill 2015 11:37 (CEST)