Wikipedia:Administratorë/Kandidatura/Planeti

Vista-file-manager.png Kjo faqe është një arkiv e diskutimeve të përfunduara. Për pasojë përmbajtja e saj nuk duhet ndryshuar më. Për të diskutuar mbi një temë të kaluar mund të përdoret faqja aktuale e diskutimeve, ku mund të bëhet një shënim që ka lidhje me titullin apo pjesën e diskutimit të këtij arkivi.

PlanetiRedakto

Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte   PËR

Planeti (diskutim · kontribute))

  • Propozoj përdoruesin Planeti për administrues. Sa i përket kushtit së kohës që vepron në sq.Wikipedia dhe kushtit së numrit të redaktimeve ai i plotëson, shih. Puntori 14 Nëntor 2008 16:51 (CET)

20:08 (CET)

VotimiRedakto

Reagimi i kandidatit të sponsorizuarRedakto

  • E pranoj kandidaturën. Të faleminderoj Puntori, shpresoj se me ndihmen tuaj do ta jap kontributin tim . Planeti 14 Nëntor 2008