Wikipedia:Administratorë/Kandidatura/Puntori

Vista-file-manager.png Kjo faqe është një arkiv e diskutimeve të përfunduara. Për pasojë përmbajtja e saj nuk duhet ndryshuar më. Për të diskutuar mbi një temë të kaluar mund të përdoret faqja aktuale e diskutimeve, ku mund të bëhet një shënim që ka lidhje me titullin apo pjesën e diskutimit të këtij arkivi.

Puntori

Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte   PËR

Puntori (diskutim · kontribute))

  • Bëj kërkesë për privilegje administrimi në Wikipedia shqip.

Arsyet:

  1. Punoj në një kompani të zhvillimit të programeve kompjuterike e që dmth sëpaku 8 orë në ditë jam para kompjuterit (pa llogaritur kyçjen nga shtëpia).
  2. Wikipedia më intereson dhe më duket një thesar akoma i pa çmuar nga shqiptarët por që do të ketë një rëndësi të madhe për gjeneratat e reja - dmth e marr seriozisht.
  3. Mundësia ime për të qenë thuajse tërë kohën "me një sy" tek wikipedia me jep mundësi kontrolli në rast të nderhyrjeve dëmtuese të antarëve ose edituesve të rasiti.
  4. Kyçja e një administruesi të ri në grupin e administruesve lehtëson administrimin.

Kontributet e mia: Shih këtu (Puntori 23 gusht 2006 08:56 (UTC))


  PËR sepse edhe ky si Leka janë duke e mbajtur gjallë projektin që disa mujë edhe qysh po doket e kanë njetë me nejtë besnik. Qysh e thashë për Lekën: Pasi që Leka dhe Puntori kanë dëshmuar që dijeni e tyre në hapësiren fetare ta përdorin në interese dhe qëllime të projektit tonë d.m.th krijimin e një enciklopedie shkencore në gjuhën shqipe mendojë se këta do të jenë administratorë të vyeshëm jo vetëm për zgjedhjen e konflikteve nga kjo hapësirë por edhe më gjërë.--Hipi Zhdripi 23 gusht 2006 13:04 (UTC)

  PËR E ka kalxua veten shume mire ne WP. —Ko.S. diskuto°) 24 gusht 2006 13:03 (UTC)