Wikipedia:Administratorë/Kandidatura/Sadsadas

Vista-file-manager.png Kjo faqe është një arkiv e diskutimeve të përfunduara. Për pasojë përmbajtja e saj nuk duhet ndryshuar më. Për të diskutuar mbi një temë të kaluar mund të përdoret faqja aktuale e diskutimeve, ku mund të bëhet një shënim që ka lidhje me titullin apo pjesën e diskutimit të këtij arkivi.

Sadsadas

Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte   PËR

Sadsadas (diskutim · kontribute))

  • Ka ndyshuar tërësisht një pjesë të artikujve nga sporti dhe jam i sigurt se do të vazhdojë të njëjtën punë dhe me artikuj të tjerë. Ka afro 7000 redaktime. Wikipedai ka nevojë për njerëz të përkushtuar si Sadsadas. -- Euriditi  5 tetor 2013 21:19 (CEST)

Votimi

  •   PËR -  Euriditi  5 tetor 2013 21:19 (CEST)
  •   PËR - Sadsadas është një përdorues shumë i përkushtuar që për një kohë shumë të shkurtër ka dhënë një kontribut shumë të madh në wikipedia sidomos në artikujt sportivë, kjo do të ishte një motivim goxha i madh për Sadsadas për të vazhduar punën e tij. Visi90 (diskutimet) 5 tetor 2013 22:31 (CEST)
  •   PËR --Olsi (diskutimet) 5 tetor 2013 22:39 (CEST)
  •   PËR --Planeti (diskutimet) 31 tetor 2013 06:20 (CET)
  •   PËR --►Cekli829 22 janar 2014 15:40 (CET)
  •   PËR --AXRL (diskutimet) 29 korrik 2014 19:51 (CEST)

Diskutimi

Ju faleminderit per kanditaturën, është një privilegj i madhë për mua.– Komenti i mëparshëm i pa firmosur ishte shtuar nga Sadsadas (diskutimiredaktime).

Votimi është mbyllur dhe privilegjet i janë dhënë përdoruesit. Sukses! Puntori (diskutimet) 10 nëntor 2014 17:23 (CET)

Ju falenderoj për këtë privilegj të madh që më jepet, puna ime do të jetë e njëjtë në Wikipedia. Unë do të vazhdoj me përkushtim punën që nisa më 10 Maj 2013, ta bëjë sq.wiki një superfuqi në WIKIPEDIA. Faleminderit dhe punë të mbarë dhe juve. Sadsadas (diskutimet) 10 nëntor 2014 23:34 (CEST)