Wikipedia:Administratorë/Kandidatura/Tëfcí

Vista-file-manager.png Kjo faqe është një arkiv e diskutimeve të përfunduara. Për pasojë përmbajtja e saj nuk duhet ndryshuar më. Për të diskutuar mbi një temë të kaluar mund të përdoret faqja aktuale e diskutimeve, ku mund të bëhet një shënim që ka lidhje me titullin apo pjesën e diskutimit të këtij arkivi.

Tëfcí

Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte   PËR

Tëfcí (diskutim · kontribute)) --Tëfcí 12 qershor 2011 14:23 (CEST)

Votimi

  •   PËR - Arsyeja pse po votoj per eshte se ka njohuri mesatare per te punuar ne pjeset adminstrative, dhe periudhen e fundit po ndihmon shume wikipedian. Ka nje bashkpunim te mire me disa perdorues tjere ketu dhe po punojne mire si grup, dhe shpresoj qe se shpejti te bashkangjitem ne grupin e tyre. Eshte me rendesi qe ta zhvillojme wikipedian, dhe per kete na duhen perdorues me te mire dhe predorues aktiv. – Komenti i mëparshëm i pa firmosur ishte shtuar nga Liridon (diskutimiredaktime) 12 qershor 2011 17:54 (CEST).
  •   PËR --Olsi (Diskuto) 12 qershor 2011 18:09 (CEST)
  •   PËR --Mikullovci 12 qershor 2011 18:36 (CEST)
  •   PËR --Λeternus 13 qershor 2011 00:00 (CEST)
  •   PËR --Planeti 13 qershor 2011 08:59 (CEST)
  •   U pranua (Approved). Urime, tani je nje sysop! —  eagleal  1 korrik 2011 22:57 (CEST)

Diskutimi