Wikipedia:Administratorë/Kandidatura/Uni

Vista-file-manager.png Kjo faqe është një arkiv e diskutimeve të përfunduara. Për pasojë përmbajtja e saj nuk duhet ndryshuar më. Për të diskutuar mbi një temë të kaluar mund të përdoret faqja aktuale e diskutimeve, ku mund të bëhet një shënim që ka lidhje me titullin apo pjesën e diskutimit të këtij arkivi.

Uni

Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte   PËR

Uni (diskutim · kontribute)) – Komenti i mëparshëm i pa firmosur ishte shtuar nga Shqiptari~sqwiki (diskutimiredaktime) 26 korrik 2006 15:00‎ (UTC).

Votimi

  •   PËR Aktualisht është një përdorues shumë i rregullt në Wikipedia dhe me përvojë shumëvjeçare. Ndërkohë që në Wikipedia për mëse një muaj nuk figuron asnjë administrator, Uni ka kohë që ka rifilluar përsëri nga puna me një intensitet shumë të lartë, dhe që është për të marrë shembull. Redaktimet e tij janë kualitative, të shumta dhe konform rregullave drejtshkrimore të gjuhes shqipe. Hidhini një sy edhe statistikës. Me respekt Shqiptari nga   Shqipëria 26 korrik 2006 15:00 (UTC)

Reagimi i kandidatit të sponsorizuar

E pranoj kandidaturën, duke shprehur vendosmërinë për pjesëmarrje sa më aktive dhe angazhim serioz për mbarëvajtjen e projektit. Uni 24 Gusht 2006 18:12 (UTC)