Shkurtesa [+]
WP:AMK
GA candidate.svg
Këtu mbahen votimet për të cilësuar një artikull si të mirë.

Që një artikull të cilësohet si i mirë ai duhet të ketë një shtjellim të pëlqyeshëm të temës me paanësi, burime të shumta serioze dhe një formatim të saktë nga ana teknike në lidhje me kategoritë, lidhjet e materialet multimediale. Për këtë ndëmerret një votim, ku së paku dy të tretat e votave duhet të jenë pro vlerësimit të tij si i mirë. Megjithatë, cilësimi përfundimtar si i mirë do të bëhet nga një administrator, i cili do të bazohet në argumentet e diskutuesve për përmbushjen e kritereve e jo vetëm te votat e grumbulluara. Mbyllja e votimeve nga një anëtar i thjeshtë gjithashtu është e mundur nëse të gjitha palët e përfshira janë paqësore për miratim apo mosmiratim. Votimet do të zgjasin minimalisht 1 javë dhe maksimalisht 4 muaj. Nëse pas 4 muajve nuk është grumbulluar ende numri minimal i 3 votave, atëherë votimi do të vazhdojë derisa ky numër të arrihet.

Propozimi

Për të propozuar një artikull si të mirë vendosni stampën {{AMK}} në krye të artikullit. Pas kësaj, krijoni një faqe të re sipas formatit Wikipedia:Artikuj të mirë/Kandidatura/Titulli i artikullit brenda së cilës vendosni tekstin e mëposhtëm:

=== [[Titulli i artikullit]] ===

==== Votimi ====

==== Diskutimi ====

Së fundmi, te pjesa Kandidaturat më poshtë shkruani {{Wikipedia:Artikuj të mirë/kandidatura/Titulli i artikullit}}.


Stampa të dobishme në votime

 • {{PËR}}
 • {{ASNJANËS}}
 • {{KUNDËR}}

Kandidaturat

Raúl Albiol

Komentet

Paraqisni komentet edhe këshillat për të përmirësuar ende artikullin.

Votimi

Për të shpehur qendimin tuaj se duhet apo jo ky artikull të jetë perfekt votoni me   PËR ,   ASNJANËS ose   KUNDËR.

 •   PËR — Si perdoruesi qe beri kandidimin. Sadsadas (diskutimet) 18 shkurt 2019 13:40 (CET)
 •   KUNDËR — Përmbajtja e artikullit duhët të zgjerohet, për tani nuk ësht në nivelin e artikujve të mirë — Βατο (diskutimet) 19 shkurt 2019 19:43 (CET)
 •   PËR — Pas shtesave, i plotëson kushtet e artikullit të mirë. — Βατο (diskutimet) 20 shkurt 2019 11:00 (CET)

Sergio Busquets

Komentet

@Klein Muçi, ana grafike kerkon permirsim? nuk e kuptoj cdo te thuash. Nese te lutem mund te ma shpejgosh me hollesisht qe ta permirsoj problemin Flm.– Sadsadas (diskutimet) 29 tetor 2019 19:53 (CET)

@Sadsadas, ka një formatim jo të mirë të elementëve grafik në faqe. Shumë fotografi e thënie krahasuar me sasinë e tekstit, tabelat po njëlloj... Të gjitha këto i japin një pamje tepër të rrëmujshme artikullit në fjalë, larg pamjes klasike të një artikulli të mirë. - Klein Muçi (diskutimet) 30 tetor 2019 04:16 (CET)

Votimi

Për të shpehur qendimin tuaj se duhet apo jo ky artikull të jetë perfekt votoni me   PËR ,   ASNJANËS ose   KUNDËR.

The Use of Knowledge in Society

Komentet

Ju lutem votoni për ta vendosur këtë artikull mes të mirëve. {{PËR}}, {{KUNDËR}}, {{ASNJANËS}}.-- Mr. Pseudo diskuto 14 mars 2015 17:43 (CET)

Votimi

 •   PËR Si propozuesi.-- Mr. Pseudo diskuto 14 mars 2015 17:43 (CET)
 •   KUNDËR përmbajtja nuk mjafton, artikulli nuk plotëson kriteret. – Βατο (diskutimet) 1 tetor 2019 13:23 (CEST)
 •   ASNJANËS - Do të kisha votuar pro në fakt por artikulli ngjan tepër i shkurtër, krahasuar me artikujt e tjerë të mirë që kemi. Nga ana tjetër, as homologu në anglisht nuk ka më shumë informacion kështu që... - Klein Muçi (diskutimet) 1 tetor 2019 15:31 (CEST)

Konventa Ndërkombëtare Opium

 •   PËR --Cradel 15 Qershor 2008 23:49 (CEST)
 •   PËR --Liridon 6 Qershor 2009 01:58 (CEST)
 •   KUNDËR përmbajtja nuk mjafton, artikulli nuk plotëson kriteret. – Βατο (diskutimet) 1 tetor 2019 13:36 (CEST)
 •   KUNDËR - përmbajtje e pamjaftueshme. - 1 tetor 2019 15:26 (CEST)


Arkiva e plotë e votimeve për artikujt e mirë gjendet në sirtarin anash.