Wikipedia:Artikuj të mirë/Kandidatura/Mongolia

Vista-file-manager.png Kjo faqe është një arkiv i diskutimeve të përfunduara. Për pasojë përmbajtja e saj nuk duhet ndryshuar më. Për të diskutuar mbi një temë të kaluar mund të përdoret faqja aktuale e diskutimeve, ku mund të bëhet një shënim që ka lidhje me titullin apo pjesën e diskutimit të këtij arkivi.

MongoliaRedakto

Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte   PËR
  •   PËR --Getoar TX 6 Qershor 2009 22:41 (CEST)
  •   PËR --Liridon 6 Qershor 2009 22:52 (CEST)
  •   PËR --Λeternus 6 Qershor 2009 23:29 (CEST)
  •   ASNJANËS - ka pak informacion në raport me informacionet që ekzistojnë lidhur me temën, shiko Historia e Japonisë për një shembull të artikullit të mirë --Cradel 1 Korrik 2009 14:43 (CEST)
  •   ASNJANËS Mendoj se duhet plotesuar me material nga ggjeografia. Planeti 1 Korrik 2009 15:35 (CEST)
  •   ASNJANËS --Proud To Be Albanian diskuto°) 1 Korrik 2009 18:06 (CEST)
  •   PËR --Lagoon 28 Korrik 2009 13:45 (CEST)
  • E kuptoj shqetësimin tuaj; kam filluar të shtoj informacion dhe shpresoj se së shpejti mund të votojmë për një version të përditësuar.--Getoar TX 17 Korrik 2009 03:06 (CEST)
  • Duhet me tepër në aspektin gjeografik, si: klima, hidrografia, bimesia etj. Planeti 17 Korrik 2009 12:57 (CEST)

Nuk do te isha potencialisht per kete ze qe te ishte si kandidature pro. E kuptoni qe kina ka nje radio ne shqip dhe potencialisht do te thote te kundervieheshim--213.207.40.76 17 Korrik 2009 13:24 (CEST)

Çka? Do të kunderviheshim kundër Kinës ? Nuk po ju koptoj po ju lutem regjistrohuni para se të votoni --Cradel 17 Korrik 2009 17:41 (CEST)
Intereset politike te shteteve te tjere nuk jane relevant per votimin, ketu vlejn informacionet dhe kualiteti. --Proud To Be Albanian diskuto°) 17 Korrik 2009 18:11 (CEST)
Shum mire qe po e dishe edhe ti qe ka radio shqip ne Kine, po chka ka lidhje kjo me Mongolie? Mos ia permbledh palidhje.--Getoar TX 17 Korrik 2009 20:22 (CEST)

Mendoj se ka ardhur koha te behet artikull i mire.--Kristiani95 26 Qershor 2010 10:17 (CEST)