Wikipedia:Artikuj të përkryer/Kandidatura/Donat Kurti

Vista-file-manager.png Kjo faqe është një arkiv i diskutimeve të përfunduara. Për pasojë përmbajtja e saj nuk duhet ndryshuar më. Për të diskutuar mbi një temë të kaluar mund të përdoret faqja aktuale e diskutimeve, ku mund të bëhet një shënim që ka lidhje me titullin apo pjesën e diskutimit të këtij arkivi.

Donat Kurti

Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte   KUNDËR

Pa koment.--Tfts 16 Mars 2011 16:33 (CET)

Votimi

Per te shpehur qendimin tuaj se duhet apo jo ky artikull te jet perfekt votoni me {{PËR}}, {{NEUTRAL}} ose {{KUNDËR}}.

  •   PËR --Tfts 16 Mars 2011 16:33 (CET)
  •   PËR --Arensi 1 nëntor 2011 11:42 (CET)
  •   PËR --IH 14 nëntor 2011 15:24 (CET)
Mungojne ca referenca, po eshte studim shume serioz per Kurtin, per te cilin nuk eshte se ka edhe aq burime. Bera ca revizione, po sinqerisht vota ime eshte me teper nga dashuria per shkruesin e "Visareve te Kombit" sesa nga cfare artikulli meriton. Gjithashtu mendoj qe ka copyvio.Sportishqiptar 23 nëntor 2011 04:00 (CET)
Gjithmone e me shume bindem qe artikulli do pune para se te marri stampen "Artikull i perkryer", dhe ne fakt do pezulloj voten para se ky votim te perfundoje. Moscitim i duhur i Simon Pepes i cili nuk shihet ku eshte botuar si dhe moscitimi i duhur i “Nji monument nen dhè”(Faqe 207-210) i shkodranit Fric Radovanit, me bejne te mendoj qe Hatake duhet te beje ca korigjime para se artikulli te gradohet. Mungojne referencat ne shume paragrafe, dhe gjuha e perdorur eshte gegerishtja, e marre direkt nga Radovani apo Simon Pepa. Stili nuk eshte enciklopedik dhe duhen shartuar vende vende hollesira te cilat edhe pse te rendesishme nuk mund te kene vend ne nje enciklopedi. Me nje fjale ka akoma pune, po une s'do shkurajohesha, pasi te gjithe bashke mund ta cojme te "perkryeshmeria".Sportishqiptar 8 dhjetor 2011 16:06 (CET)
  •   KUNDËR: Ka akoma shume paragrafe te pacituara dhe nuk permbush kriteret e artikullit te mire, jo me ato te artikullit te perkryer. --Pasthirrma (diskutimet) 7 dhjetor 2012 02:58 (CET)
  •   KUNDËR: Citimet duhet te parafrazohen, mungojne referencat. --Arianit (diskutimet) 13 shtator 2015 15:08 (CEST)
  •   KUNDËRAT44 DISKUTO 12 korrik 2016 01:00 (CEST)
  •   ASNJANËS Do doja shumë që artikuj për shqiptarë si Donat Kurti të përsosen, gjithsesi ky artikull ka nevojë për përmirësime. Ndoshta kandidat për artikull të mirë.--Liridon (diskutimet) 12 korrik 2016 10:28 (CEST)
  Nuk u miratua--Liridon (diskutimet) 12 korrik 2016 10:28 (CEST)