Wikipedia:Artikuj të përkryer/Kandidatura/Jakup Mato

Vista-file-manager.png Kjo faqe është një arkiv i diskutimeve të përfunduara. Për pasojë përmbajtja e saj nuk duhet ndryshuar më. Për të diskutuar mbi një temë të kaluar mund të përdoret faqja aktuale e diskutimeve, ku mund të bëhet një shënim që ka lidhje me titullin apo pjesën e diskutimit të këtij arkivi.

Jakup Mato

Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte   KUNDËR

PersonPaOpinion 10 tetor 2011 00:58 (CEST)[]

Votimi

Per te shpehur qendimin tuaj se duhet apo jo ky artikull te jet perfekt votoni me {{PËR}}, {{NEUTRAL}} ose {{KUNDËR}}.

  •   KUNDËR — Artikulli eshte i shkurter dhe nuk mendoj qe i ploteson kriteret per artikull perfekt --Olsi (diskuto) 4 nëntor 2011 23:03 (CET)[]
  •   KUNDËR Mendoj qe ka nevoje per shume pune per te qene perfekt. --Arensi 4 nëntor 2011 23:05 (CET)[]
  •   PRITJE — Pas disa ndryshieve mendoj qe eshte ne rrugen e mire por ka ende pune per te bere te qene perfekt. --Arensi 14 nëntor 2011 23:09 (CET)[]
  •   PËR --IH 14 nëntor 2011 15:21 (CET)[]
  •   KUNDËR shume i shkurte artikulli, besoi qe ka me shume informacione per kete person. —Proud To Be Albanian diskuto°) 24 nëntor 2011 23:23 (CET)[]
  •   KUNDËR Per te njejtat aresye te dhena nga Ko.S.ystem.OV@. Sportishqiptar 8 dhjetor 2011 16:41 (CET)[]