Wikipedia:Artikuj të përkryer/Kandidatura/Shkenca Islame

Vista-file-manager.png Kjo faqe është një arkiv i diskutimeve të përfunduara. Për pasojë përmbajtja e saj nuk duhet ndryshuar më. Për të diskutuar mbi një temë të kaluar mund të përdoret faqja aktuale e diskutimeve, ku mund të bëhet një shënim që ka lidhje me titullin apo pjesën e diskutimit të këtij arkivi.

Shkenca Islame

Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte   PËR


Koment: Mendoj se ky artikull ka kohë që ka qenë në nominim dhe me asnjë votë kundër duhet të emërohet perfekt tani, apo jo ?-- Cradel 10 Maj 2008 20:03 (UTC)

Akoma nuk i kam hedhur nje sy artikullit, prandaj nuk po votoj. Ne fakt, meqense ska persona kundra, mund edhe te behet AP, duke pare qe kane pasur qe nga dhjetori kohe per te votuar. Cradel, meqense une po merrem me Eaglebot, mund ta besh ti ? --Eagleal  10 Maj 2008 20:12 (UTC)
U bë :) -- Cradel 10 Maj 2008 20:52 (UTC)