Wikipedia:Burokratë/Kandidatura/Ko.S.ystem.OV@

Vista-file-manager.png Kjo faqe është një arkiv i diskutimeve të përfunduara. Për pasojë përmbajtja e saj nuk duhet ndryshuar më. Për të diskutuar mbi një temë të kaluar mund të përdoret faqja aktuale e diskutimeve, ku mund të bëhet një shënim që ka lidhje me titullin apo pjesën e diskutimit të këtij arkivi.

Ko.S.ystem.OV@

Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte   KUNDËR

Ko.S.ystem.OV@ (diskutim · kontribute))

Sa i përket punës mendoj se vetëm këto informata këtu mjaftojnë, kurse sa i përket sjelleve në këtë komunitet ju i vlerësoni me qendrimet tuaja. (Puntori 9 tetor 2007 10:53 (UTC))

Votimi

 •   PËR - (Puntori 9 tetor 2007 10:53 (UTC))
 •   PËR Eagleal  12 tetor 2007 15:12 (UTC)
 • PËR - Zeke 12 tetor 2007 19:21 (UTC)
  • Zeke, më vjen keq por nuk ke pasur edhe aq redaktime sa për të votuar. Këtë kusht e shtove për të mos lejuar "sockpuppets" para votimit dhe nuk u kundërshtua. Nuk po them që ti je "sockpuppet" por mendoj se duhet të kesh më shumë redaktime (që përkthehen në njohuri të projektit). Dori | Diskuto 22 tetor 2007 03:14 (UTC)
  • Zeke, eshte edituese e mese rregullt tek sq.Wiktionary (edituese e vetme aktive per momentin) dhe me sa di une eshte dhe vezhguese e rregullt tek sq.Wikipedia keshtu qe nuk eshte e drejte te i hiqet drejta e votes. (Puntori 22 tetor 2007 13:04 (UTC))
 •   KUNDËR - --Hipi Zhdripi 13 tetor 2007 02:56 (UTC) Njohuri të mangëta në drejtshkim dhe njohjen e shqipes në përgjithësi (8) dhe mangësi në komunikim me përdoruesit tjerë (5).
 •   KUNDËR - Leke Mjeku 13 tetor 2007 08:04 (UTC) Jam krejtesisht i nje mendimi me Hipi Zhdripin. Perdoruesi jo vetem qe nuk zoteron mire gjuhen shqipe, i mungojne shume aftesi dhe cilesi, por edhe nuk di te sillet me perdoruesit e tjere. Do te ishte nje fyerje e rende per shqipetaret, dhe Vikipedian shqiptare, nese ajo do te perfaqsohej nga nje njeri i tille. Statistikat e tij mund te jene te gjata, e redaktimet e medhaja, por jo cdo "redaktim" eshte pune, cilesi. Se ai zoteron nje kompjuter e internet, ka kohe te kaloje ne Vikipedia, kjo nuk do te thote te jete burokrati i saj. Per mendimin tim ai as titullin administrator nuk e meriton. Shndet!
 •   PËR Dori | Diskuto 22 tetor 2007 03:14 (UTC)
 •   U mohua Kandidimi mohohet pasi nuk ka miratim të mjaftueshëm (3 për (ose 4 nëse Zekë lejohet), 2 kundër). Dori | Diskuto 2 nëntor 2007 18:10 (UTC)
OT: Votimi i Zeke pranohet pasi qe ne nje projekt te wikimedisë eshte shume aktiv.
Po shkoja në bazë të rregullave të vëna para kandidimit, por edhe po të quhej ai votim, përsëri s'kishte vota të mjaftueshme. Dori | Diskuto 2 nëntor 2007 18:33 (UTC)
Dori, u ndieva pak keq kur pashë se më është mohuar e drejta e votimit por sido që të jet, qenka rregulluar edhe kjo punë. Puntori, faleminderit për plotësimin e të dhënave lidhur me mua. Zeke 2 nëntor 2007 18:54 (UTC)