Wikipedia:Projekti i Kartelave/V2-V3

Projekti i kartelave standarde, V2 dhe V3 ka për qëllim të përmirësojë pamjen, thjeshtësinë dhe fleksibilitetin e kartelave të Wikipedia-së. Interesi është që të harmonizojmë pamjen me piktograme tematike në fillim të kartelave, me një thjeshtësim të kodit dhe me një fjalë të përdorim sa më pak burime për të arritur një produkt të harmonizuar. Projekti për herë të parë është lëshuar ne wiki fr e më pas u përhap edhe në wikipediat tjera duke përfshirë këtu edhe wikipedinë shqip.

 • Më poshtë mund të shihni parametrat lëshues të një piktogrami në kokë të një kartele.PiktogrametRedakto

 • Mund të përdoren me kartelatV2 dhe kartelatV3
Parametri lëshues Piktogrami shfaqës
nekoke asgje
nekoke aerostat
nekoke anije
nekoke artemaricialejap
nekoke artist
nekoke astronaut
nekoke atletike
nekoke autor
nekoke avionimadh
nekoke avionivogel
nekoke basket-boll
nekoke bashkimi-evropian
nekoke bejsboll
nekoke birre
nekoke ciklizem
nekoke deportim
nekoke diplomaci
nekoke disney
nekoke egjipti-antik
nekoke fanta-shkence
nekoke filozofi
nekoke fizike
nekoke flamur
nekoke futboll
nekoke futbollblack
nekoke glider
nekoke gjimnastike
nekoke harte
nekoke helikopter
nekoke hokej
nekoke hokej-mbi-bar
nekoke informatike
nekoke ipeshkv
nekoke izrael-judaizem
nekoke kalavesh
nekoke kalendare
nekoke kanada
nekoke kardinal
nekoke kebeku
nekoke kerkim
nekoke keshtjelle
nekoke kinema
nekoke kompani
nekoke kompjuter
nekoke komunikim
nekoke kurorembreti
nekoke liber
nekoke loje
nekoke loje-rroli
nekoke macintosh
nekoke mjekesi
nekoke montreal-metro
nekoke montreal-tren
nekoke motor-avioni
nekoke muze
nekoke muzike
nekoke ndertimtari
nekoke njeri
nekoke pape
nekoke papirus
nekoke paralimpike
nekoke persofiktiv
nekoke ping-pong
nekoke ping-pongblack
nekoke poste
nekoke projekt
nekoke pulle-postale
nekoke roma-antike
nekoke rugby
nekoke rugbyblack
nekoke rruge
nekoke ski
nekoke sport
nekoke sport-makina
nekoke strip
nekoke shoqate
nekoke shtypi
nekoke telenovele
nekoke televizion
nekoke tenis
nekoke tren
nekoke universitet
nekoke ure
nekoke ushqim
nekoke ushtri
nekoke videoloje
nekoke wrestling
nekoke yll

PërdorimiRedakto

Shembuj-V2Redakto

Titulli im këtu
 
Foto shembull.

Label data
Label data
Label data
{{Kartela/Fillim}}
{{Kartela/Titull|Titulli im këtu|80B0E0|nekoke kinema}}
{{Kartela/Foto|Example.svg|Foto shembull.|250|Një foto shembull.}}
{{Kartela/Ndarës opsional|Parametri ose parametrat lansues|Ngjyra|Vlera colspan}}
{{Kartela/Nëntitull opsional|Nëntitull|Parametri ose parametrat lansues|Ngjyra |Ngjyra e tekstit|Vlera colspan}}
{{Kartela/Rresht opsional i përzier|Label |data }} 
{{Kartela/Rresht opsional i përzier|Label |data }} 
{{Kartela/Rresht opsional i përzier|Label |data }} 
{{Kartela/Fund}}
 


Shembull
 
shembull_pershkrimi
Label1 data1
Label2 data2
Label3 data3
Label4 data4
Label5 data5


{{Infobox
|bodyclass  = infobox_v2 
|aboveclass  = nekoke futbollblack
|abovestyle  = background-color:#E32636;
|labelstyle  = width:95px; 
|above    = Shembull
|image    = [[File:Example.svg|250px]]
|caption   = shembull_pershkrimi
|label1    = Label1    
|data1    = data1
|label2    = Label2        
|data2    = data2 
|label3    = Label3        
|data3    = data3
|label4    = Label4        
|data4    = data4
|label5    = Label5        
|data5    = data5
}}

Tulla-V2Redakto

 1. Stampa:Kartela/Fillim
 2. Stampa:Kartela/Nëntitull opsional
 3. Stampa:Kartela/Ndarës opsional
 4. Stampa:Kartela/Rresht i përzier
 5. Stampa:Kartela/Rresht opsional
 6. Stampa:Kartela/Rresht opsional i përzier
 7. Stampa:Kartela/Rresht i përzier opsional dendësia
 8. Stampa:Kartela/Titull me ikonë
 9. Stampa:Kartela/Titull
 10. Stampa:Kartela/Fund
 11. Stampa:Kartela/Fillim
 12. Stampa:Kartela/Foto dyshe
 13. Stampa:Kartela/Foto
 14. Stampa:Kartela/Foto opsionale
 15. Stampa:Kartela/Njoftim

Shembuj-V3Redakto

Shembull me përzierje

Lorem ipsum

Foo Bar
Foo Bar
Foo Bar
{{Kartela V3/Fillim|class=bordered|text=Shembull me përzierje}}
Lorem ipsum
{{Kartela V3/Foto|image=Example.svg|image2=Example.jpg|upright=0.35|upright2=0.5}}
{{Kartela V3/Ndarës|=class=collapse}}
{{Kartela V3/Tabela fillim|class=hidden}}
{{Kartela V3/Tabela Rresht i përzier|Foo|Bar}}
{{Kartela V3/Tabela Rresht i përzier|Foo|Bar}}
{{Kartela V3/Tabela Rresht i përzier|Foo|Bar}}
{{Kartela V3/Tabela fund}}
{{Kartela V3/Fund}}
Projekti i Kartelave/V2-V3

shembull

Të dhëna
Foo Bar
Foo Bar
Foo Bar


{{Kartela V3/Fillim|icon=ushqim|background=#CD9575|color=#fff|border-color=red}}
{{Kartela V3/Foto|image=Example.svg|përshkrimi=shembull}}
{{Kartela V3/Tabela fillim|background=#FE6F5E|color=#000000}}
{{Kartela V3/Tabela Rresht i përzier|Foo|Bar}}
{{Kartela V3/Tabela Rresht i përzier|Foo|Bar}}
{{Kartela V3/Tabela Rresht i përzier|Foo|Bar}}
{{Kartela V3/Tabela fund}}
{{Kartela V3/Fund}}

Tulla-V3Redakto

 1. Stampa:Kartela V3/Tabela Rresht i përzier
 2. Stampa:Katera V3/Shfletues
 3. Stampa:Kartela V3/Ndarës
 4. Stampa:Kartela V3/Foto
 5. Stampa:Kartela V3/Titull Bllok
 6. Stampa:Kartela V3/Tabela fund
 7. Stampa:Kartela V3/Tabela Rresht i të dhënave
 8. Stampa:Kartela V3/Tabela Rresht në kokë
 9. Stampa:Kartela V3/Tabela Rresht i përzier
 10. Stampa:Kartela V3/Tabela fillim
 11. Stampa:Kartela V3/Fillim
 12. Stampa:Kartela V3/Fund

Kartela të krijuara ne versionin v2Redakto

BiografiRedakto

GjeografiRedakto

Kartela të krijuara ne versionin v3Redakto

BiografiRedakto

GjeografiRedakto