Wikipedia:WikiProjekti Japonia

WikiProjekti Franca
Red Fuji southern wind clear morning.jpg
Ky WikiProjekt është rreth Japonisë
KategoriaWikiProjekti Japonia
Wikimedia CommonsCommons:Category:Japan Japan
Baneri i projektit{{WPJaponia}}
Kutia e përdoruesit{{User WPJaponia}}
A ka qëllime?PO

Anëtarësohu
Lista e pjesëmarrësve

Mirë se vini në WikiProjekti-n Japonia, një grup i redaktorëve që synon bashkërisht të përmirësojë artikujt e Wikipedia-së që lidhen me Japoninë. Nëse ju doni të merrni pjesë, vetëm të shtoni emrin tuaj në faqen e anëtarëve. Mbi të gjitha së pari lexoni rregullat se si mund të ndihmoni.

Goals SynimiRedakto

Synimi i këtij projekti do t zhvillohet në disa faza.

  Detyra: Krijohen dhe përmirësohen artikuj në lidhje me Japoninë

RregullatRedakto

Së pari rekomandojmë që përdoruesit të cilët kanë dëshirë të marrin pjesë të kenë njohuri për të krijuar artikuj, se si përdoren stampat, kategoritë, referencat.

Stampa për përdorimRedakto

  • Përdor stampën {{User WPJaponia}} nëse dëshironi të shtoni në faqen tuaj të përdoruesit se ju jeni anëtar i këtij projekti
  • Përdor stampën {{WPJaponia}} në faqen e diskutimit të artikullit që ju do të krijoni

KategoriRedakto