Hape menynë kryesore


Prof.As.Dr. Xhezair Zaganjori (lindur më 9 mars, 1957Shkodër) është një jurist shqiptar dhe Kryetar i Gjykatës së Lartë të Republikës së Shqipërisë.

Xhezair Zaganjori
Xhezair Zaganjori
Datëlindja: 9 Mars 1957
Vendlindja: Shkodër
Kombësia: Shqiptar
Profesioni: Gjyqtar
Edukimi: Fakultetiti i Drejtësisë
Universiteti i Tiranës
Vendi i punës: Gjykata e Lartë

EdukimiRedakto

Diplomuar në Fakultetin e Drejtësisë të Universitetit të Tiranës në vitin 1981.

KarrieraRedakto

Shih edheRedakto