Zotaj është një vendbanim në komunën e Shtimes, Kosovë. Para vitit 1999 fshati ishte i njohur edhe me emrin Vojnoc.

Zotaj
Vojnoc
Fshat

Shih dhe këtë Redakto

Lidhje të jashtme Redakto