Çufoja dhe Bubi kaçurrel

Çufoja dhe Bubi kaçurrel, roman me autor Gaqo Bushakën është një nga librat që konsiderohet tashmë një perlë e letërsisë shqiptare, që mund të lexohet nga fëmijë po edhe nga të rritur që duan të përkujtojnë fëmijërinë e tyre. Pjesë të ndryshme të librit u kthyen dhe në shfaqje në Teatrin e Kukullave për fëmijë e u transmetua në TVSH.

Shih edheRedakto