Ëndrra e Çamërisë është një film dokumentar i realizuar në vitin 2010. Dokumentari flet për historinë e Çamërisë, traditën dhe kulturën.

[1][2][3]

Regjisori dhe ekipiRedakto

 • Regjia: Kujtim Gjonaj
 • Skenari: Enver Kushi
 • Fotografia: Gavrosh Haxhihyseni
 • Montazhi: Esmeralda Sula, Aida Zepishta
 • Zëri: Kristaq Janushi
 • Producent: Genti Gjonaj
 • Prodhuar nga: Bota Shqiptare-Al
 • Financuar nga: Qendra Kombëtare e Kinematografisë/ANCC

ReferimeRedakto

 1. ^ https://www.cameriaime.com/endrra-e-camerise-dokumentar/
 2. ^ Katalog festivali i 13-të i Filmit Shqiptar (2012) nga Qendra Kombëtare e Filmit
 3. ^ https://issuu.com/nationalfilmcenter/docs/katalog-festivali-2012-ok