Öykü Karayel (lindi më 20 gusht 1990) është aktore turke.Luan ne filmografine turke qe prej vitit 2005.Ne 2005 dhe 2007 e ftuar speciale ne serialin mos me harro ne rolin e Ajgylit, Ne 2010 luajti ne filmin Gjerat e bukura nga ana jone ne rolin e Aishes. Serialet qe e bene me fame ishin, Veriu dhe Jugu, Diamante dhe Dashuri, Shekulli i madherishem Kosem, Rrahje Zemre.

Öykü Karayel
Informacione personale
Ditëlindja 20 gusht 1990
Vendlindja Stamboll Turqi
Filma & seriale 
 shquar
Diamante dhe Dashuri , Sulltanesha Kosem
Kombësia Turke

FilmografiaRedakto

Viti Filmi Emri i rolit Roli Lloji
2005-2007 Mos me harro Ajgyl E ftuar speciale Drame,Familjar
2010 Gjerat e bukura nga ana jone Aishe Kryesor,film Drame
2011-2013 Veriu dhe Jugu Xhemre Cajak Tekinogllu Kryesor,Serial Drame, Romance, Aksion
2014-2015 Diamante dhe Dashuri İpek Ndihmues,Serial Drame, Romance, Aksion
2015 Bulanti Aslle Kryesor, Film Drame
2015 Pluhur Azra Kryesor, Film Drame
2016 Shekulli i madherishem Kosem Sulltanesha Dilruba Dytesor,Serial Drame,Histori
2017-2018 Rrahje Zemre Ejlyl Erdem Kryesor, Serial Drame, Komedi, Romance,Aksion
2017 Nese ke perfitim Xhanan Kryesor, Film Drame
2018 Vendosi gjerat Elif Kryesor, Film Fantastik

CmimetRedakto

Cmimet
Viti Cmimi Kategoria Resultati
2011 Kinemaja e 16 Cmimi special Fiton
2011 Cmimet e teatrit Talenti i ri Fiton
2014 Shkolla e mesme Hajdarpasha Aktorja me e mire Fiton
2014 Cmimet Gece.com Aktorja Turke me e bukur Fiton
2015 Kinemaja e19 Aktorja me dramatike Nominuar
2016 Festivali internacional i 59 ne Antalja Aktorja me e mire Fiton
2017 Festivali i 86 ne Izmir Aktorja e vitit Fiton
2017 Festivali i Malatja Aktorja me e bukur Fiton
2017 Festivali internacional Shangai Aktorja me e forte Fiton
2017 Kinemaja e 5 e Bosforit Aktorja me moderne Fiton
2017 Altin Kelebek festival Pantene Cifti me i mire me Gokhan Alkan Fiton
2017 Cmimet e Ekranit te Kristalte Aktorja me e mire e ekranit Show TV Fiton
2017 Magazina Marie Klaire Cifti me romantik me Gokhan Alkan Fiton
2017 Magazina Turke Aktorja me e mie e kinemase Fiton
2017 Cmimet Hurrijet.com 20 Cifti me i pelqyer i 2017 me Gokhan Alkan Fiton
2017 Cmimet e Medias Aktorja me e mire (Ejlyl Erdem) Fiton
2017 Cmimet e Akademise se Stambollit Yjet e 2017 5 me te miret Fiton
2017 Cmimet e Magazines XOXO Aktorja me fotozhenike Fiton
2017 Cmimet e Yjeve te Show TV Aktorja me e forte Fiton
2018 KTÜ Media Aktorja me e mire Korrik– Dhjetor Fiton
2018 Cmimet e Sadri Aklisik Aktorja me e bukur Fiton
2018 Flying Broom Festival Aktorja me e mire Fiton

https://www.instagram.com/karameeel/ Faqja zyrtare