Duro Pilar ishtë një gjeolog , profesor dhe rektor në Universitetin e Zagrebit . Ai lindi në Brod dhe vdiq në ZagrebKroacisë .

Đuro Pilar
Duro Pilar
U lind në
Vdiq
ShtetësiaKroat


Stampa:Infobox persongrafi-cung