Hape menynë kryesore
1000 Lekë. Ana e përparme.jpg
1000 Lekë. Ana e mbrapme.jpg

1000 Lekë është kartëmonedhë e emetuar nga Banka e Shqipërisë në vitin 1947.

Shiko dhe këtëRedakto