Hape menynë kryesore
10 Lekë valuta viti 1992.jpg
10 Lekë valuta viti 1992..jpg

10 Lek valutë është kartëmonedhë e emetuar nga Banka e Shqipërisë në vitin 1992.

Shiko dhe këtëRedakto