200 Lekë viti 1996.jpg
200 Lekë viti 1996..jpg
200 Lekë viti 1996 (1997).jpg
200 Lekë viti 1996 (1997)..jpg

200 Lekë është kartëmonedhë e emetuar nga Banka e Shqipërisë në vitin 1996.

Shiko dhe këtëRedakto