Hape menynë kryesore
20 Franga Ari viti 1945.JPG

20 Franga Ari Bankënotë e lëshuar në qarkullim nga Banka e Shqipërisë në vitin 1945. Kartëmonedhë e vitit 1926, e cila me vulën e vitit 1945 sipër, u quajt emision i vitit 1945.

Shiko dhe këtëRedakto