Hape menynë kryesore
20 Franga ari viti 1939.jpg
20 Franga ari viti 1939..jpg

20 Franka Ari është kartëmonedhë e emetuar nga Banka e Shqipërisë në vitin 1939.

Shiko dhe këtëRedakto