20 vjeç është një dokumentar shqiptari me një kohëzgjatje prej 32 minutash prodhuar në vitin 2011. [1]Ngjarjet në dokumentar ndodhin 20 vjet mbas rënies së regjimit komunist, ku ndjekim një grup të rinjsh nga qyteti i Korçës, në të 20-tat, për të eksploruar pikëpamjen e tyre mbi trazicionin.

Regjisori dhe ekipiRedakto

ReferimeRedakto

  1. ^ Katalog festivali i 13-të i Filmit Shqiptar (2012) nga Qendra Kombëtare e Filmit