24 orë është një film i shkurtër (6') i prodhuar në vitin 2010. [1]

SkenariRedakto

Jeta e një të riu të cilit i jepet 24 orë leje nga burgu. Asgjë nuk shkon siç e kishte parashikuar ai. I gjithë gëzimi shuhet dhe gjërat marrin një rrjedhë të paparashikuar.

Regjisori dhe ekipiRedakto

ReferimeRedakto

  1. ^ Katalog festivali i 13-të i Filmit Shqiptar (2012) nga Qendra Kombëtare e Filmit