3+2 (Shqipt.: Shqip:Tre plus dy, Anglisht:Three plus Two) është një grup nga Bjellorusia.

3+2
3+2 band.jpg
Informacione
PrejardhjaBjellorusia Bjellorusia
Anëtarët
Artyom Mihalenko
Elgiazar Farashyan
Yulia Shisko
Alyona Karpovich (Prapa-Vokalistë)
Ninel Karpovich (Prapa-Vokalistë)

BendiRedakto

Bendi përbëhet nga 3 këngëtarë dhe 2 mbrapa-vokalist.

KëngëtarëtRedakto

Artyom Mihalenko,
Elgiazar Farashyandhe
Yulia Shisko

Prapa-VokalitëtRedakto

Alyona Karpovich dhe
Ninel Karpovich.

Festivali Evropian i Këngës 2010Redakto

3+2 u selektuan nga Bjellorusia të prezantojnë këtë shtet në Festivalin Evropian të Këngës 2010, për shak se fituan festivalin nacional për të riprezantuar këtë shtet. Kënga nga 3+2 për në Eurosong 2010 është "Far Away" , e përkthyer si "Larg".