Hape menynë kryesore
5 Franka Ari viti 1926, pjesa e përparme.jpg
5 Franka Ari viti 1926, pjesa e mbrapme.jpg

5 Franka Ari është kartëmonedhë e emetuar nga Banka e Shqipërisë në vitin 1926.

Shiko dhe këtëRedakto