ACADB

kompania e parë profesionale e filmit

ACADB-ja (The Association of Culture and Art Development in Balkans) është kompania e parë profesionale e filmit që njihet nga të gjitha institucionet ndërkombëtare prezente në Kosove si dëshmi e gjalle e prodhimit të serialit të pare në Kosovë të realizuar vetëm nga Kosovaret si në stafin krijues ashtu edhe atë teknik dhe ka krijuar një emër shumë impresiv para shumë Kompanive të filmit si në Ballkan ashtu edhe në Amerikë duke prezantuar për herë të parë Kosovën vizualisht para auditeriumit amerikan.

Shih edhe Redakto

Lidhje të jashtme Redakto