AM Group është një kompani shqiptare, ajo ushtron aktivitet në disa fusha të biznesit në Shqipëri si përpunimi i vajrave ushqimorë, prodhimi i detergjentëve të pastrimit dhe së fundi shitjet me pakicë.[nevojitet citimi] AM Group përbëhet nga dy degët e saj kryesore DEKA themeluar në vitin 1992 nga Artan Mene dhe OLIM në vitin 2000.[nevojitet citimi] AM Group është një nga kompanitë me të mëdha private dhe prodhuese në Shqipëri në prodhimin e vajrave ushqimorë dhe detergjentëve të pastrimit. Në vitin 2009 AM Group u fut në biznesin e shitjeve me pakicë me hapjen e qëndrës tregëtare Citypark.[nevojitet citimi]

AM Group
Lloji sha
Industria Prodhim dhe Shitje me pakicë
Themeluar 1992
Selia Tiranë, Shqipëri
Zona e mbështetjes Shqipëri
Kryesuesit Artan Mene (President)
Arian Mene (Drejtor i përgjithshëm)
Produkte detergjentë, vajra ushqimorë, qëndra tregtare, etj.
Të ardhurat 30 milionë $ [nevojitet citimi]
Punonjësit 500 [nevojitet citimi]
Nëndegët DEKA
OLIM
Citypark etj.
Adresa e internetit http://www.amgroup.al/

ReferimeRedakto