Abdulla Kapidani entomolog dhe kryetar i klubit miqësor të boshnjakëve në Shqipëri. Autor i botimeve në vreshtarinë dhe mbrojtjen e bimëve

Referime Redakto

Lidhje të jashtme Redakto