Adami

njeriu i parë sipas krijimit abrahamik dhe feve si Judaizmi, Krishterimi dhe Islami

Adam (hebreishtë "Njeri") sipas fesë Adami së bashku me Evën janë të martuarit e parë.

Detaje nga Krijimi i Adamit të Mikelanxhelos, tavani i Kapelës Sistine.

Shiko edhe Redakto

Referime Redakto