QSicon in Arbeit.svg Ky artikull apo seksion është jo i plotë ose me cilësi të dobët. Mund të ndihmoni Wikipedian duke e përmirësuar!
Ky artikull duhet të përmirësuar në:  Pa referenca, Pa kategori, Pa lidhje interwiki, Nuk ka strukture te mirë, Nuk ka përmbajtje të mjaftueshme --Liridon 16 mars 2011 17:10 (CET)

Adriatik Maliq Zotkaj (lindi me 21 korrik 1966) aktualisht Kryetar i Bashkise Polican. E zoteron kete post qe prej vitit 2004 ku fitoi mandatin e tij te pare dhe me pas ne vitin 2007 fiton mandatin e tij te dyte duke kandiduar nga radhet e PBDNJ. Njihet ne gjithe qytetin e Policanit si nje njeri qe i ka ndryshuar fytyren ketij qyteti me punen e tij te palodhur. Gezon gjithashtu titullin "Qytetar Nderi" i qytetit te Policanit. Fale punes se tij dhe projekteve moderne arriti te sjelle nje fryme te re ne qytet duke permisuar nje qytet te perhumbur pothuajse ne cdo kategori. Gezon Mbeshtetjen e qytetareve te Policanit.