Afrim Muciqi Lindi ne Prishtina,Kosove Data e lindjes 3 maj,1965 Kengetar shqiptar nga Kosova. Shkollen fillore dhe te mesme e kreu ne Prishtine.Ndersa pjesen me te madhe te nje kohes se tij e kaloi ne Gjermani. Ku merrte pjese ne Koncertet humanitare Kenget me te njohura te tij Hite janë (Qka ka gurbeqari,Hajde me shuplak,Abaz Aga,Ka lindur djal,E mallkuar qoft dita,Dadush) etj. Mesimet e para i morri ne Shkollen fillore te muzikes Ne Piano dhe Violine Ka te mbaruar shkollen e mesme dhe fillore te muzikes.Solo Kendim per Tallava dhe Argetuese dhe Popullore Ai deri me tash ka incizuar mbi 12 albume qe nga mosha 21 ai filloi të merret me muzikë. Eighth notes and rest.svg Ky artikull në lidhje me muzikën është i cunguar. Ju mund të ndihmoni duke e përmirësuar këtë artikull.