Përmbajtja e filmitRedakto

Agamemnoni kthehet nga një dekadë luftë e gjatë në Troja. Sapo brenda në shtëpinë e tij, ai drejtohet drejt në tualet. Brenda është një vaskë e mbushur me ujë të nxehtë, diçka që ai e priste mezi për kaq shumë kohë. Pranë derës së banjës pret gruan e tij Klitemnistra e cila dëshiron të lahet me të.

[1]

Regjisori dhe ekipiRedakto

ReferimeRedakto