Agron Mema ka qenë figurant i filmave të ish- Kinostudios ,,Shqipëria e Re, (më vonë Alba Film), lindi më 1953-in në qytetin e Tiranës dhe u nda nga jeta,nga shkaqe natyrore,më 03.06.2023,në Tiranë.

Filmografia

1986-DHE VJEN NJË DITË(Alekoja).

1987-PËRRALLË NGA E KALUARA(njëri prej dasmorëve).

1987-TELA PËR VIOLINË(njëri prej kryetarëve të jurisë).

1987-ZËVENDËSI I GRAVE(bashkëshorti i Vjollcës).

1988-HETIMI VAZHDON

1988-TRENI NISET NË 7 PA 5(punonjës i bankës).

1989-DJALI ELASTIK(kryetari).

1990-KRONIKË E NJË NATE(njëri prej nazistëve).

1991-VDEKJA E BURRIT(punonjësi në zyrë).

1992-VDEKJA E KALIT(recepsionisti).