Agron Musaraj ishte deputet i Partisë DemokratikeKuvendin e Shqipërisë (1992 - 1996) dhe Ministër i Punëve të Brendshme të Shqipërisë gjatë periudhës 1993 - 1996.Agron Musaraj përëpara se të ishte deputet dhe Kryetar i partisë ai ishte profesor fiskulture ne Kozare.

Shiko edheRedakto

Grupi Parlamentar i Partisë Demokratike të Shqipërisë 1996-1997