Albumi Ah Keşkem është dalur në shitje në vitin 1992 nga Produksioni Raks Muzik nga Këngëtari i njohur turk İbrahim Tatlıses.

Ah Keşkem
nga İbrahim Tatlıses
Lëshuar më 1992
Zhanri Arabesk
Zgjatja 13 Këngë
Gjuha Turqisht
Label Raks Muzik
Wertes Group Music
Kronologjia e İbrahim Tatlıses
Mega Aşk (1993) Ah Keşkem (1992) Haydi Soyle (1994)

KëngëtRedakto

Kaseta ARedakto

 • Ah Keşkem - (Teksti dhe Muzika: Ibrahim Tatlises)
 • İşte Dostlar (Donmuyor Geri) - (İbrahim Tatlıses)
 • İmkanı Yok - (İbrahim Tatlıses)
 • Sensiz Geceler - (İbrahim Tatlıses)
 • Sevde Gor - (İbrahim Tatlıses)
 • Aklıma Gelmeyen Başıma Geldi - (İbrahim Tatlıses)

Kaseta BRedakto

 • İki Gozum İki Çeşme - (İbrahim Tatlıses)
 • Kimde Var - (İbrahim Tatlıses)
 • Saygımız Vardır - (İbrahim Tatlıses)
 • Ateşli - (İbrahim Tatlıses)
 • Urfalı mısın - (İbrahim Tatlıses)
 • Vara Vara Vardım - (Uzun Hava) - (İbrahim Tatlıses)
 • Yar Diline - (İbrahim Tatlıses)