Akte juridike : për historinë e shtetit dhe të së drejtës në Shqipëri

Akte juridike : për historinë e shtetit dhe të së drejtës në Shqipëri libër me autor Aleks Luarasi. Botuar në Tiranë, në vitin 1999. Pj.2, me 141 faqe. ISBN 99927-625-2-7