AlbSoccer.Com është një amëzë informatikerrjetë në të cilën paraqiten lajme dhe risi nga futbolli shqiptar. Fletat e amëzës mbahen kryesisht në gjuhen shqipe dhe pjesërisht në gjuhën angleze me informacione aktuale për klubet shqiptare të të gjitha kategorive si edhe për kombëtaren dhe lojtarët shqiptarë në botë.

Lidhje të jashtmeRedakto


  Ky artikull në lidhje me Informatika është i cunguar. Mund të ndihmoni Wikipedinë duke e përmirësuar.